Să nu iţi fie teamă că eşti diferit .

aprilie 21, 2020 Motivaţie

 IŢI FACI GRIJI CĂTEODATĂ   CĂ POATE NU VEI FI ACCEPTAT UNDEVA ?,  DAR OARE CE O SĂ SPUNĂ COLEGII SAU PRIETENII.. CHIAR ŞI FAMILIA DESPRE TINE ?.   TE ÎNGRIJOREAZĂ   ACEST GÂND  MAI MEREU  ? 
TE ÎNŢELEG PERFECT, DIN PĂCATE AM SIMŢIT-O ŞI EU ŞI O MAI SIMNT  DAR NU  ÎMI MAI FAC GRIJI ÎN LEGATURĂ CU ASTA. DEAORECE  OAMENII SUNT RĂI, ŞTIU ŞTIU AI MAI AUZIT ACEST LUCRU  DAR LASĂ-MĂ SA TE ÎNTREB , DE CE NU AI LUAT ÎNCOSIDERARE ACEST LUCRU PANĂ ACUMA ? ESTE GREU CATEODATĂ SĂ AUZIM NISTE VORBE RĂUTĂCIOSE DIN PARTE  COLEGILOR, PRIETENILOR MAI ALES  DIN PARTE FAMILIEI DIN CAUZA CĂ EŞTI DIFERIT, EŞTI DIFERIT  FAŢĂ DE EI PRIN: GÂNDIREA AVUTĂ ÎN MOMENTE DIFICILE, PRIN SIMPLA VIZIUNE  A TA FAŢĂ DE VIAŢĂ . 

     CREZI CĂ MERIŢI MAI MULT? CREZI CĂ BANII SE POT FACE  DIN CEEA CE IUBEŞTI ?  CREZI CĂ  POŢI INFLUENŢA VIAŢA CUIVA ? FELICITĂRI  SI BUN VENIT ÎN GRUPUL OAMENILOR ” ARĂTAT CU DEGETUL”  ,   FIINDCĂ MULŢI OAMENII  CARE TRĂIESC   PRINTRE NOI, AU RENUNŢAT LA VISE, LA   VIAŢA PE CARE ŞI-AU DORITO SI AU RENUNŢAT LA VISELE LOR ŞI AŞA AU  O MENTALITATE  ÎNVECHITĂ  ŞI PESIMISTĂ. ACEŞSTI OAMENII SUNT APROAPE DE NOI ZILNIC,  ÎI ÎNTÂLNIM  LA LOCUL DE MUNCĂ, LA ŞCOALĂ, LA FACULTATE, CHIAR ŞI LA MASA DE SEARĂ. 

    EU TE SFĂTUIESC SĂ ÎI ASCULŢI ( DACĂ NU ÎI POŢI EVITA.. ÎN CAZUL EXCEPŢIONALE),  AJUTĂ-I DACĂ POŢI ,   ŞI MERGI MAI DEPARTE  SI URMEAZĂ-ŢI VISUL  ÎN CIUDA  VORBELOR, TE FELICIT CĂ GANDEŞTI DIFERIT 🙂  ŞI AI O ALTA PERSPECTIVĂ A VIEŢI. NU LĂSA CA VORBELE LOR SĂ FIE REALITATEA TA, VA VENI MONENTUL   CÂND TOATA MUNCA TA VA   DA ROADE, CHIAR DACĂ VA TREBUI SĂ TRECI PRIN MULTE PROBLEME, MOMENTE DIFICILE SI CÂTEVA LACRIMI. 
EU CRED ÎN TINE, NU RENUNŢA ŞI MERGI MAI DEPARTE, LASĂ-I SĂ VORBEASCĂ. DEOARECE EI   DIN PĂCATE  AU RENUNŢAT  LA VISUL LOR 

 243 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *