UN BĂRBAT NU ÎŞI LOVEŞTE FEMEIA DE LÂNGĂ EL.

mai 7, 2020 Motivaţie
Fi fericită! Nu uita florile se pot înmăna dar se pot pune şi pe mormănt.
- Necunoscut
Man-hitting-woman

Salutare " masculule "  sau  "   domnule"   cum iţi place să te te strige lumea? 
  A stai,   ştiu    tauraş ...    aşa-î că îţi place ? Ştiuu,   dar înainte  să începem permite-mi să iţi spun că ce va urma te va putea deranja ( doar dacă te vei regăsi, dar sper că nu ..)
   Astăzi nu o să vorbim de acea categorie de ' bărbaţi' care cred că le merită pe toate fiindcă au o poziţie  , au un statut finaciar   mai bun ca altora, poate cu altă ocazie v-om vorbi şi despre asta dar nu acum.
    Cum spune şi titlul  'un bărbat nu işi loveşte femeia de lângă el'  dacă încă nu v-aţi dat seama   ( dar cred că da ) este vorba de violenţa domestică ... da există   acest lucru şi la noi în ţară , sunt multe cazuri  apărute  în presaă dar sunt o grămadă   în realitate  deaorece multe femei se ascund de acest lucru şi nu recunosc că sunt   victemele acestor ' bărbati'  , posibil din cauza copiilor lor, de gura lumi sau pur şi simplu de frica partenerului. Poate ştiţi si voi asemea cazuri.
       Scriu acest articol  în urma  cazurilor  auzite căt şi văzute,   şi sunt şocat.. Da recunosc că  câteodată  femeia mai  are toanele ei, e tot om ! mai este supărată, e tot un om!   mai este cănd e nervoasă  şi spune chesti pe care nu  le  găndeşte  cu adevărat, o  înteleg  perfect.. Sau cînd îi  în perioada aia..pfooia  e de ne recunoscută  dar sincer să fiu nu aş dori să trec prin ce trece ea în acele momente. Dar să nu uităm   că: ea cănd vine de la serviciu se apuca de al doilea job, job-ul în care se apucă să facă de măncare  pentru familie,  face curat,    spală  rufele,  le intinde pe uscător  între timp ce tu probabil  stai si bei berea ta. Că ai venit de la muncă si eşti mor de oboseală .. Dar stai asta nu e tot,  are şi grijă de copilul vostru ,se ocupă de el cît cu temle cât îl şi ascultă   dacă are ceva pe suflet  totuşi e puiul lui mami ., care este şi a devarat.
     Dar uiţi de toate astea  căteodată   aşa-i ? Mai  ales cănd tu în loc să stai langă ea  după muncă stai cu prietenii la o bere, şi din berea aia se mai fac două ... frumos.
Ca stălp al familiei  ai şi tu probleme tale , şi în  timpul  petrecut cu prietenii şi cu  berea de  lângă tine  iţi   reapar problemele  şi  începi să te  frămânţi că oare de ce nu iţi ajung banii, de ce trăieşti de pe o luna la alta , şi hopa stai că vine si a treia bere dar asta e mai mare ...  şi te tot găndeşti  de ce nu te întelegi cu ea atăt de bine  ,cu soţia ta în ultima vreme ? Oare o fi că de 2-3 ani nici nu te strofoci să o ajuţi tu personal ?  Să fi prezent acolo fizic  şi pshihic nu doar cu cardul .. Dacă tot te găndeşti de ce nu vă ajung  banii la o luna la alta  te poţi găndi  între timp ce te uiţi  la noul tău Smart TV  care  e mai mare cu 10'inchi  decât vechiul ..  merge bine filmele  pe el _  ..  uite  că sa terminat si  a 4 bere,  acuma că  tot te găndeşti să faci un ban în plus  că ai avea nevoie vezi un joc de noroc   şi ce să mai.. iţi încerci norocul  că poate poate  . Mai faci un ban în plus, dar după o ora  în care  ţi-ai pierdut şi ultimii bani din buzunar te întorci acasă supărat între timp ce femeia ta îşi face griji pentru tine..

            În sfărşit ai ajuns cu bine, dar   soţia ta este cam supărată pe tine că de ce ai ajuns acasă aşa târziu, mai simte şi   a patra bere pe care ai baut-o. Deja  e nervoasă, te ia tare   , începi să urli si  să dai vina pe ea si pe toţi de lângă tine  că nu ai o viaţă  bună. Deja vă aruncaţi  cuvinte   dure, ea explodează  şi iţi spune   ceva  *greşit* pe care nu  o crede cu adevărat  la care tu îi replici cu măna,   
DA  ai lovit-o , felicitări   eşti un prost . Fiindcă   tu ca bărbat ai eşuat,  decât să iţi înfruţi   greşelile tu  ai fugit de ele şi te-ai descărcat pe cei dragi.   In loc să pui minte unde trebuia, tu ai ales calea cea uşoară si cea mai proastă . Ai ales să fugi si să renunti să o rezolvi 🙂 
   Da cam aşa trăiesc unele femei , fete, domne viaţa lor cu  lovituri   fizice cât şi  verbale.  Sunt înconjurate de alcool, violenţă  şi chiar abuz sexual .
  Fi un bărbat şi nu  fugi de probleme, deoarece toate au o cale de ieşire.  Staţi şi discutaţi, fii langă ea şi nu langă prietenii tăi cu berea în măna ( Asta nu înseamnă că nu poţi ieşi cu ei odată sau de două ori pe lună) . Pune măna să o ajuţi în casă, deoarece  ţi-ai luat o soţie şi nu o servitoare 'prietene'.
    Ai grijă de tine, şi de aspectul tău fizic, nu mai iţi tot spune ' oricum mă place şi aşa'  surpinde-o plăcut  , pentru că  şi ea la răndul ei  stă cu orele  în baie ca să aibă  pielea aia   fină . 
 
    Respect-o,  surprinde-o cu ceva plăcut. Cu o floare, da chiar o floare, nu e nevoie să fie '8 martie' sau alte tradiţi.
Fă-o să zambească, deoarece  nivelul unui bărbat se măsoară  cu atitudinea şi fericirea femei sale de langă el.

 382 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *