PÂNĂ LA URMĂ VEI RĂMÂNE DOAR TU CU TINE…E DOAR O CHESTIUNE DE TIMP.

decembrie 10, 2020 Motivaţie, Psihologie
SCRIU ACEST ARTICOL ÎNTRE TIMP CE ASCULT O MUZICĂ BUNĂ ȘI BEAU UN CIUC FĂRĂ ALCOOL, NU SUNT CHIAR ÎN CEEA MAI BUNĂ FORMA A MEA DAR SUNT UN OM NU UN ROBOT..
ÎN ULTIMELE LUNI ALE MELE DIN ACEST AN, AM TRECUT PRIN NISTE SITUAȚI MAI PUȚIN NE PLĂCUTE CUM AR FI: CERTURI ÎN TRAFIC FIINDCĂ L-AM ATENȚIONAT PE UN ALT ȘOFER CĂ CEEA CE A FĂCUT NU ERA REGULAMENTAR ȘI NU MI SE PĂREA NORMAL CA EU SĂ MĂ FERESCT CÂND AVEAM DREPTUL DE A MERGE LINIȘTIT PE DRUM, AM ÎNTÂLNIT OAMENI CARE NU ȘTIAU SĂ VORBEASCĂ CU ALȚI ÎNTR-UN MOD NORMAL ( GENUL ACESTA DE PERSOANA ERA ÎNCREZUT,VICLEAN, TE LUA LA 11 METRI MEREU, SE CREDEA MAI BUN DECÎT TINE, TE EXPLOATA..) AM FOST ȘI DEZAMĂGIT DE CEI CE ÎI CREDEAM CĂ ÎMI ERAU FAMILIEI ( ÎNCĂ ȚIN LA EI, NU POT SĂ SPUN CĂ NU.CHIAR DACĂ NU VORBIM NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU L-AȘ AJUTA), AM AVUT ȘI DISCUȚIE CU O FATĂ CE AVEA DISLEXIE DIN CAUZA TATĂLUI SĂU CARE O BĂTEA, DAR AM MAI VORBIT CU O DOMNIȘOARĂ CE S-A MUTAT CU IUBIT EI ÎMPREUNĂ DE LA 14 ANI. SĂRACA NU ȘTIA ÎN CE SE BAGA, MI-A POVESTIT CĂ TOTUL ERA FRUMOS LA ÎNCEPUT DAR DUPĂ UN TIMP, BĂIATUL NU MAI ERA ACEL BĂIAT DE CARE S-A ÎNDRĂGOSTIT, A ÎNCEPUT SĂ BEIE, SĂ VINĂ TÂRZIU ACASĂ ȘI SĂ O BATĂ... IAR ÎNTR-UN GÎND AM AJUNS LA ACEST SUBIECT " PÂNĂ LA URMĂ VEI RĂMÂNE DOAR TU CU TINE…E DOAR O CHESTIUNE DE TIMP." DE CE SPUN ASTA ȘI DE CE CRED ASTA PĂI MOTIVELE SUNT MULTE..
ÎN PRIMUL RÂND TIMPUL NOSTRU PE ACEASTĂ PLANETĂ ESTE LIMITAT ATÂT AL NOSTRU CÂT ȘI CELOR DRAGI CUM AR FI: PRIETENI, DRAGOSTEA NOASTRĂ, PĂRINȚI NOȘTRI CHIAR ȘI PATRUPEDUL PE CARE ÎL IUBIM ATÂT DE MULT. TIMPUL NOSTRU ESTE LIMITAT DAR ACEST LUCRU NU TREBUIE SĂ NE FACĂ SĂ FIM TRIȘTI CI MAI RESPONSABILI ȘI SĂ PREȚUIM MAI MULT TIMPUL NOSTRU CÂT ȘI CELORLALȚI.
UN AL DOILEA LUCRU AR FI CĂ, VA VENI UN TIMP, MAI REPEDE SAU MAI TÂRZIU CÂND VEI DA DE PROBLEME, ȘI NU TE VA AJUTA NIMENI VEI RĂMÎNE DOAR TU. PĂRINȚI TĂI NU TE ASCULTĂ, NU TE AJUTĂ PENTRU CĂ NICI NU POT.
DRAGOSTEA TA PE CARE O IUBEAI ATÂT DE MULT NU TE POATE AJUTĂ FIINDCĂ NU ARE TIMP SAU NU POATE ACUMA. IAR CÂND PROBLEMA TA ESTE SFÂȘIETOARE EA NU TE MAI SUPORTĂ SĂ TE VADĂ AȘA ȘI IȚI SPUNE CĂ AR FI MAI BINE SĂ VĂ DESPĂRȚIȚI.
VA MAI FI ȘI CÎND TE VEI CERTA, CHIAR DACĂ NU VREI, NIMENI NU VREA ASTA DAR SUNTEM OAMENII SI SE MAI ÎNTĂMPLĂ. ȘI ATUNCI SE VEDE CINE CE FEL DE PERSOANĂ ESTE FIINDCĂ ATUNCI ÎI VEI CUNOAȘTE ADEVĂRATA FAȚĂ A LOR, DUPĂ CE TE CERȚI.
IN FINAL TIMPUL NOSTRU ESTE LIMITAT, TREBUIE SĂ NE IUBIM ȘI SĂ IUBIM LA RĂNDUL NOSTRU. SĂ TRECEM PESTE ORGOLIU, PESTE ZIDURI.
SINGURUL CARE A FOST SI ESTE LÂNGA TINE ESTE DUMNEZEU.
DAR ÎN URMA URMEI PERSOANA DIN OGLINDĂ TREBUIE SĂ FIE MAI PUTERNICĂ DECÂT A FOST IERI, PENTRU CĂ DUMNEZEU ÎȚI DĂ SABIA DAR LUPTA TREBUIE SĂ O DUCI TU

 211 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *