Drumul către succes.

aprilie 11, 2021 Motivaţie

Bună ziua sau mai bine zis, bună seara tuturor. Este ora 00:29 şi mă despart circa 1.800Km de Romnănia, când am început să scriu acest articol.

Sunt o persoană obsedată de „succes” şi nu voi nega niciodată acest lucru. Dar nu vorbim despre acel succes alcătuit din nişte maşinii, case mari şi un cont mare la bancă ( Despre asta vom într-un alt blog).

Chiar dacă pentru tine succes înseamnă să obţi Bacalaureatul, să promovezi la locul de muncă, să participi la un concurs sportiv, să iţi deschizi propria afacere sau pur şi simplu să devii mai bun decât ai fost ieri. Vei avea nevoie de multă muncă, ambiţie, determinare, încredere în sine şi sacrificii.

Va fii nevoie să munceşti mai mult decăt oricine altcineva din echipa ta, chiar şi 12-14 ore pe zi. Să înveţii după muncă, cănd fiecare strop de energie sau de chef de viaţă ţi sa terminat. Să ai curajul de a visa pentru a-ţi hrănii ambiţia, să îţi stergi lacrimile după o „nereusita” în viaţă sau pur şi simplu când toate merg împotrotriva ta. Vor venii si sacrificile, mai multe sau mai puţine. Lucrurile mari necesită sacrificii pe măsură, poate vei fii nevoit să pleci într-o altă ţară pentru o perioadă de timp, să renunţi la timpul tău liber, sau vacanţa pe care o aşteptai atât de mult, sau să amâni întălniriea cu o persoană pe care ai vrea vrea să iei micul dejun în fiecare dimineaţă… cu riscul că o poţi pierde fiindcă nu poţi să-i dedici mai mult timp.

Vor fii momente când le vei poveştii şi altora visul tău din fericire, poate fi unor prietenii, colegi de muncă sau chiar familiei şi vor râde de tine. Fiindcă, nu au încredere în tine sau în visul tău şi te vor arăta cu degetul, te vor numi în multe feluri dar nu uita, genile din zilele noastre erau crezuţii nebuni la vremea lor. Şi toate astea pentru un vis, un vis pe care nu-l vede nimeni doar tu.
Cu acest mesaj vreau să vă împîrtăşesc compasiunea, sentimentele acelea care te-au făcut să verşi o lacrimă când nu te vedea nimeni sau înainte de culcare…
Va fii greu, nu voi zice că va fii uşor fiindcă dacă era o făceau toţi. Chiar dacă doare, mergi mai departe, luptă pentru visul tău şi transformăl în realitate fiindcă va veni momentul când viaţa îţi va pune medalia de aur în gât şi vei realiza că toate au meritat.
Îţi doresc mult succes şi să ştii, că nu eşti singur.

Spor

 150 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *